7 belangrijke feiten over investeren via All4Funding

2 juli 2015

1)    Wist u dat u via All4funding geld kunt uitlenen MKB-ondernemingen tegen rentes tussen 5% en 9% per jaar?

Sinds de kredietcrisis wordt het voor MKB-ondernemingen steeds moeilijker om leningen bij de bank te krijgen. Door geld aan deze bedrijven uit te lenen via All4Funding (crowdfunding) helpt u de motor van onze economie een handje en ontvangt u een mooie rente.

2)    Wist u dat als de ondernemer er niet in slaagt om het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen, u uw geld terugkrijgt zonder inhouding van kosten?

Elke ondernemer krijgt 12 weken de tijd om het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen. Lukt dit niet, dan krijgt u uw geld weer terug zonder inhouding van kosten. Uw geld staat tussentijds veilig op een aparte rekening.

3)    Wist u dat u op uw lening maandelijks rente en aflossing ontvangt?

Via All4Funding sluit u een annuïteitenlening af met een ondernemer. Vanzelfsprekend zorgt All4Funding voor solide leningsovereenkomsten. Als de lening doorgaat, ontvangt u elke maand een vast bedrag. Dit bedrag bestaat uit rente en aflossing. Omdat elke maand een deel van uw lening wordt afgelost, neemt uw risico ook elke maand af.

4)    Wist u dat u al vanaf 100 euro een lening kunt verstrekken?
Op deze manier kunt u laagdrempelig proberen wat crowdfunding is en kunt u uw geld goed spreiden over verschillende projecten. 100 euro is de ondergrens, meer investeren mag natuurlijk altijd! In een paar klikken heeft u een account gemaakt en een bedrag geïnvesteerd.

5)    Wist u dat op deze manier in Nederland al meer dan 100 miljoen euro aan financiering is verstrekt aan het MKB?
Steeds meer MKB bedrijven vinden hun weg naar crowdfunding. Maar ook steeds meer investeerders ontdekken deze manier om hun vermogen te laten renderen! Ook iets voor u om te proberen? Kijk dan op de site van All4Funding.

6)    Wist u dat elk project dat op onze website staat eerst uitgebreid wordt gescreend?
Natuurlijk willen wij graag dat de lening die de ondernemer sluit met rente afgelost kan worden. Dit is in het belang van de ondernemer, in het belang van investeerders en in het belang van All4Funding als platform. Daarom screenen we de financieringsaanvragen uitgebreid.

7)    Wist u dat wij altijd op zoek zijn naar meer geïnteresseerden?
Weet u andere mensen in uw omgeving die ook een aantrekkelijke rente willen ontvangen? Wijs ze gerust op de mogelijkheden om via All4Funding te investeren. Ook ondernemers die financiering nodig heeft, nodigen we graag uit om contact op te nemen.

Laatste nieuws

Alle nieuwsberichten

All4Funding nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom All4Funding? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. Door u aan te melden gaat u akkoord met ons privacybeleid.