Even voorstellen...

Even voorstellen...

Even voorstellen

Ik ben Bianca van Eijk, de nieuwe Manager Operations van All4funding. Ik heb voorheen bij de ING onder andere gewerkt als Relatiemanager Intermediair en in die hoedanigheid heb ik in 2012 Lex van Hoepen leren kennen. Wij hebben altijd goed kunnen sparren en toen Lex mij vroeg voor de functie van Manager Operations bij All4funding hoefde ik niet lang na te denken.

Ik ben 51 zomers jong. Geboren en getogen Haarlemse en sinds 2 jaar woonachtig in een klein pittoresk dorpje in de kop van Noord-Holland.

Het verbinden van mensen en het samenbrengen van vraag en aanbod is voor mij als een 2e natuur en ik weet zeker dat dit een positieve bijdrage is in het weer op de kaart zetten van All4funding als actief crowdfunding platform.

In mijn tijd bij de Postbank en ING heb ik mij bezig gehouden met de diverse kanten van hypotheekverstrekking en het intermediaire kanaal. Tevens heb ik mij zowel in loondienst als vanuit zelfstandig ondernemerschap met training, coaching en projectmanagement bezig gehouden.

Ik ben een erg veelzijdig type. Ik teken, schilder en boetseer. Bij het trainen en coachen van mensen maak ik mede gebruik van deze creatieve werkvormen. Ook ben ik gek op (natuur)fotografie. De foto’s voorzie dan weer van zelfgemaakte quotes of gedichten. Schrijven doe ik dus ook graag.

Naast het schrijven van gedichten ben ik nu bezig met het schrijven van een thriller. Ook een kinderboek schrijven en illustreren staat nog op mijn wensenlijstje. En o ja, ik kan erg lekker koken, al zeg ik het zelf.

 

 

Laatste nieuws

Alle nieuwsberichten

All4Funding nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom All4Funding? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Door je aan te melden ga je akkoord met ons privacybeleid.