Jaaropgave 2016

10 februari 2017

Vandaag zijn de jaaropgaven ten behoeve van de belastingaangifte 2016 per e-mail verstuurd naar de investeerders die het betreffen.

Particulier

Heeft u als particulier een lening verstrekt? Dan valt het leningsbedrag in box 3. De peildatum is 1 januari 2016. Op die datum zijn er bij All4Funding nog geen leningen ingegaan. Wel hebben diverse investeerders al geld gestort op de rekening van Stichting Investeringsgelden All4Funding voor het project Bax Bier of It Pakhûs. Deze investeerders hebben vandaag een jaaropgave ontvangen.

Zakelijk

Heeft u via uw bedrijf (BV of andere vorm) een lening verstrekt via All4Funding in 2016? Dan heeft u vandaag een jaaropgave 2016 ontvangen. In de jaaropgave vindt u ook een korte instructie over welk bedrag u waar dient op te nemen.

Heeft u geen jaaropgave ontvangen, maar u bent van mening dat u een jaaropgave had moeten krijgen? Of u heeft een vraag over de jaaropgave? Stuurt u dan een e-mail naar: info@all4funding.nl

Laatste nieuws

Alle nieuwsberichten

All4Funding nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom All4Funding? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. Door u aan te melden gaat u akkoord met ons privacybeleid.