Over All4Funding

Wat is All4Funding

All4Funding is een klein platform met een grote ambitie. We hebben een eerlijke no-nonsense instelling en we zijn van mening dat investeren in vastgoed en/of ondernemingen het nieuwe sparen anno 2021 is. Met kans op een veel hogere rente vergoeding dan bij de reguliere banken, wordt op deze manier het sparen weer FUN. Het zit niet voor niets al in onze naam!

We hebben ruime expertise in het financieren van vastgoed, maar ook de ondernemer die een financiering nodig heeft is bij ons van harte welkom. Wij onderscheiden ons van andere crowdfunding platforms door snelheid en flexibiliteit. Omdat we klein zijn, kunnen wij snel schakelen zodat de ondernemer of vastgoedinvesteerder snel weet waar hij of zij aan toe is. Bij een compleet aangeleverde aanvraag beslissen wij binnen 48 uur! Uiteraard zijn wij kritisch op welke projecten we uiteindelijk plaatsen. Wij staan voor de belangen van de investeerder en zullen deze vanuit beginsel geen onnodig risico laten lopen. Een passende financiering voor de ondernemer en/of vastgoedinvesteerder gaat wat ons betreft hand in hand met een goede investering voor de belegger in het project.

Ons kantoor ligt centraal in Nederland en vanuit daar bedienen we heel Nederland. Onze investeerders komen uit het gehele land. All4Funding is in het bezit van een AFM ontheffing.

Contactgegevens

Bezoekadres:
Newtonlaan 61
3584 BP Utrecht

Postadres:
Newtonlaan 61
3584 BP Utrecht

Telefoon: 030-2763218
E-mail: info@all4funding.nl

KvK: 59461799
BTW nr.: 8535.00.824.B.01