Studio Relexed

Relexed on Wheels

 Ik merk dat er in de huidige samenleving een groeiende behoefte is aan rust en ontspanning. Mensen zijn duidelijk op zoek naar balans in het leven, maar men heeft of maakt hier te weining tijd voor.

Met mijn nieuwe initiatief ‘Relexed on Wheels’, een mobiele praktijk waarmee ik bij de klanten aan huis of kantoor kom, is de oplossing!

Bij Studio Relexed voel je de ontspanning maar krijg je energie. “Men kan vergeten wat je hebt gezegd , maar niet welk gevoel je ze gaf.”

Wie is Alex Ray?

Mijn naam is Alex Ray. Eigenaar van ‘Studio Relexed’ en gediplomeerd sport en massagetherapeut met een passie voor mijn vak. Naast mijn eigen bedrijf ben ik als ergotherapeut in loondienst bij een groot bedrijf in Amsterdam.

Studio-Relexed is niet alleen de naam van mijn praktijk. Het verwoordt ook mijn visie op mijn werk. Direct bij binnenkomst ervaart de klant een rustige sfeer.  Mijn interesse gaat uit naar de Oosterse massagetechnieken. De kennis en ervaring heb ik opgedaan in Japan waar ik een gespecialiseerde studie volgde. In Japan heb ik mij ontwikkeld tot een specialist in diverse behandelingen. Zo masseer ik met mijn ogen dicht. In combinatie met de Japanse techniek maakt dat mijn massagebehandelingen uniek zijn, wat ik ook van mijn klanten terug krijg. Men ervaart mijn manier van masseren als  "zeer" bijzonder en ontspannend.

DE VRAAG NAAR MASSAGES GROEIT

De groeiende economie, de vraag naar ontspanning en het belang van massages bij mensen scheppen een gunstig klimaat voor het aanbod van therapeutische behandelingen en ontspannings therapieën. Ook wordt het positieve effect van massages op het welzijn van mensen in steeds bredere kring bekend. Hierdoor is sprake van een sterk groeiende vraag.

In deze tijd waarin we te maken hadden met corona maatregelen en het thuiswerken structureel ingeburgerd is geraakt is mijn mobiele concept een uitkomst die voorziet in een zeer grote behoefte.

Nog steeds  blijf ik mij doorlopend scholen en blijft mijn kennis up to date. Tezamen met mijn gedrevenheid en motivatie om echt iets voor mensen te betekenen kan ik mij blijvend onderscheiden.

Studio Relexed groeit mee met de vraag

Ik heb een praktijkruimte aan huis die de basis vormt van mijn activiteiten. Door de drukte van de afgelopen tijd merk ik dat er veel vraag is naar mijn behandel therapie. Mijn bijzondere Japanse techniek zorgt ervoor dat ik het door mond op mondreclame steeds drukker krijg. Mijn klantenbestand is binnen een jaar verdubbeld.

Vanwege deze drukte zie ik de mogelijkheden om uit te breiden. Een mobiele praktijk is de oplossing. Relexed on wheels. Hiermee kan ik mijn diensten aanbieden op locatie. Met deze uitbreiding krijgt mijn bedrijf meer bekendheid en word ik nog meer gezien als specialist op dit gebied. Dit betekent een enorme groeisprong en kroon op mijn werk.

Mijn missie

Door de enorme drukte en aanvragen naar ontspannende en therapeutische therapieën kan ik nu inspelen op de vraag en wens van de consument. Na meerdere aanvragen vanuit particulieren en bedrijven over het aanbieden van tafel massages op locatie is mijn idee ontstaan.

We leven in een (te) drukke maatschappij. Hierdoor bouwt zich spanning op in het lichaam waardoor gewrichten pijn gaan doen en weefsel vast gaat zitten. Een mobiele praktijk waarmee ik op locatie mijn diensten kan uitvoeren zal een uitkomst en vreugde zijn voor vele consumenten en bedrijven.

Exploitatiebegroting

TOELICHTING VAN DE CIJFERS DOOR ALL4FUNDING

In de financiële bijlage ziet u de berekeningen van de belangrijkste cijfers van de onderneming en de uitwerking van het plan. De prognoses zijn opgesteld door de ondernemer in samenwerking met All4Funding.

Algemeen

Studio Relexed

Studio Relexed is een onderneming dat al sinds oktober 2018 bestaat. Wij zien een zeer gemotiveerde ondernemer met passie voor zijn werk en de vereiste opleidingen aangevuld met specialistische technieken en ervaring.

Studio Relexed is thans gevestigd aan de Maaspoort 18 te Nieuw Vennep. Gezien de grote vraag naar massage op locatie voor onder andere bedrijven heeft de ondernemer een bestelbus aangeschaft. Deze bus wordt thans omgebouwd tot een mobiele massage salon.

De op te halen bedrag van € 25.000,= wordt voor € 18.065,= aangewend voor het ombouwen van de bus. Deze factuur wordt door All4funding rechtstreeks overgemaakt naar de ombouwer. Het restant is bedoeld voor de financieringskosten en aanschaf voorraad.

Omzet en winstontwikkeling

De omzet prognoses van de praktijk zijn gebaseerd op gemiddelde inkomsten van afgelopen jaren en de reeds geplaatste reserveringen.

Aflossingscapaciteit

Met de ondernemer is afgesproken om vanaf het eerste jaar de rente en aflossing te voldoen.

Gezien de verwachte cashflow en de inkomsten uit loondienst is het goed haalbaar om de totale lening van € 25.000,= euro in 36 termijnen te kunnen voldoen.

Solvabiliteit

De solvabiliteit is bij de start van deze lening matig te noemen. De ondernemer heeft de bestelbus aangekocht met een financiering, De nieuwe financiering wordt aangewend voor de ombouw van de bus tot een massagesalon.

Overige verplichtingen/BKR

De ondernemer is in juni 2021 een eerdere  financiering van € 52.000,=  aangegaan voor de investering in de studio op locatie en de aanschaf van een bestelbus. De maandlast hiervoor is € 1024,= tot juni 2026.

Zekerheden

De totstandkoming van Studio relexed en uitbreiding van de bus heeft eerder een succesvolle crowdfund gehad bij Geldvoorelkaar. Voor de verbouwing en inrichting van de bus heeft Alex gekozen voor een crowdfund bij All4funding. Omdat het pandrecht van de bus en inventaris aan Geldvoorelkaar verstrekt is heeft All4funding naast de hoofdelijke aansprakelijkheid van de ondernemer de onderstaande aanvullende zekerheden. Bedongen:

1.     Borstelling en mede hoofdelijke aansprakelijkheid door mevrouw Wendy Ijsbrandij de partner van de ondernemer. Mevrouw Ijsbrandij is al sinds 01-12-2018 in loondienst werkzaam in de zorgzsector.

2.     Met de werkgever van Alex Ray is afgesproken dat zij de maandelijkse termijnbedragen op de loon inhouden en rechtsreeks naar All4Funding overmaken.

3.     De bus is allrisk verzekerd. De polis is ondergebracht bij onze zusteronderneming zodat we het betaalverloop hiervan kunnen volgen.

Conclusie

All4funding ziet de aanvraag als een mooie propositie voor ondernemers als investeerders. Investeerders adviseren wij een verantwoord deel van hun vermogen te investeren. Er bestaat een kans dat (een deel) van de inleg niet kan worden terug betaald.

Updates

Tussenbericht van Ondernemer Alex Ray van Studio Relexed aan Investeerders

Geplaatst op 11 mei 2022 om 14:20

Beste investeerder,

Ik wil u hartelijk danken voor uw investering in Relexed on Wheels. Mede dankzij uw bijdrage kan ik mijn droom realiseren en mijn bedrijf naar grote hoogte brengen. Naast mijn praktijk aan huis betekent de uitbreiding van Relexed on wheels een groeisprong en kroon op mijn werk. Met dit unieke project krijgt mijn bedrijf meer bekendheid en kan ik een positieve impact maken in de maatschappij.

In de komende jaren ga ik het geleende bedrag terugbetalen. Dat gebeurt volgens de afspraken die we daarover bij de projectomschrijving hebben omschreven. U zult bij die overschrijvingen vanuit ALL4funding mijn bedrijfsnaam niet terugzien. Maar ik maak wel graag een blijvende indruk. Daarom doe ik voor u graag nog een beetje extra:
ik kom op afspraak graag een keer langs met Relexed on wheels op uw locatie.
U kunt een kijkje nemen in de bus en een uur kosteloos gebruik maken van mijn diensten

Ik  hoop u hiermee een beetje extra fun te laten beleven aan het feit dat u crowdfunder bent, en vertrouwen heeft gesteld in mijn bedrijf.

Heeft u hier belangstelling voor? Laat dat dan even weten via info@studio-relexed.nl.

Met vriendelijke groet,

Alex Ray

Relexed on Wheels

€ 25.000,00
geïnvesteerd van de € 25.000,00

100,0%


Rating
3 - gemiddeld risico
Tweede rating
A
Financiering
annuïteitenlening
Rente per jaar
7,0%
Looptijd
3 jaar

Reacties van investeerders

J.M. van Dijk – € 500,00

Toegevoegd op 12-3-2022 10:35

Heel veel succes met je onderneming

Ray Koops – € 1.000,00

Toegevoegd op 11-3-2022 18:08

Succes toegewenst met jouw initiatief.

Tjeerd Alewijnse – € 200,00

Toegevoegd op 11-3-2022 14:12

Succes!

marc Teeuwen

Toegevoegd op 30-11-2022 14:31

Alex, beterschap

Lex van Hoepen – € 100,00

Toegevoegd op 10-3-2022 12:36

Mooi plan. Heel veel succes Alex!

W.F. v.d.Kooij – € 300,00

Toegevoegd op 19-8-2023 19:05

Goedenavond,
Het is lange tijd geleden dat we van deze ondernemer hoorden en ik ben benieuwd hoe het nu met hem en zijn partner gaat.
Mogen we wat over hen horen?

Met vriendelijke groeten,

Wim van der Kooij

Edward Reintke – € 300,00

Toegevoegd op 10-3-2022 10:01

Succes!

Meer reacties tonen