We zijn er weer!

We zijn er weer!

We zijn er weer!
All4funding wordt na anderhalf jaar stil gelegen te hebben voor nieuwe projecten nieuw leven in geblazen. We gaan weer open voor projecten van (startende) ondernemers en vastgoedinvesteerders.

Na het vrij plotselinge overlijden van Imelda Judistira eind maart 2020, compagnon en een van de drijvende krachten achter het All4funding platform, was het uiteindelijk voor mede-eigenaar Edward Reintke alleen niet meer haalbaar het platform draaiende te houden voor nieuwe projecten.

Als bevlogen ondernemer en vastgoedman weet ik uit eigen ervaring wat crowdfunding kan betekenen zowel voor de ondernemer die een financiering nodig heeft als voor de investeerder die meer rendement wil halen uit zijn spaargeld en ik neem dan ook met liefde het stokje van Edward over.

Achter de schermen wordt er hard gewerkt om de website up-to-date te krijgen en de sociale media op orde te brengen. We zijn al in gesprek met diverse ondernemingen om hun project te gaan financieren via ons platform.
Sterker nog, de eerste staat al klaar om binnen een paar weken geplaatst te gaan worden!
Het gaat om een vestiging in Tilburg van de reeds succesvolle franchise keten Monkey Moves.

Crowdfunding is dé manier om als ondernemer aan geld te komen nu de banken het vaker laten afweten. Voor spaarders is het bij dezelfde bank met de rente die nihil of zelfs in sommige gevallen negatief is, ook niet meer goed vertoeven. Dan levert investeren in de droom van een ondernemer meer rendement op.

Schroom niet en stap in bij All4funding.
Zo wordt sparen weer leuk.

Houdt onze site, Facebook, LinkedIn en nieuwsbrieven goed in de gaten voor het laatste nieuws.

Ik kijk uit naar onze samenwerking.


Lex van Hoepen
Directeur en eigenaar
 

Laatste nieuws

Alle nieuwsberichten

All4Funding nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom All4Funding? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Door je aan te melden ga je akkoord met ons privacybeleid.

Naar aanmeldformulier