Even voorstellen...

Even voorstellen...

Hallo, mijn naam is Lex van Hoepen. De nieuwe eigenaar van All4funding. 
Na het vrij plotselinge overlijden van Imelda Judistira eind maart 2020, compagnon en een van de drijvende krachten achter het All4funding platform, was het voor mede eigenaar Edward Reintke niet meer haalbaar om het platform draaiende te houden voor nieuwe projecten.
Ik neem met liefde het stokje van hem over.

Ik ben 52 jaar en heb een dochter van bijna 14. Wij wonen met veel plezier in Utrecht in een fijn huis aan de rand van het centrum.
In mijn vrije tijd mag ik graag in competitieverband een balletje slaan op de tennisbaan. 
Om op te laden en de nodige rust te vinden, maar ook om na te denken en mijn creatieve ideeën tot ontwikkeling te laten komen, vind je mij regelmatig op het water in mijn zeilboot om de elementen te trotseren. 

Ik heb HEAO bedrijfseconomie en de studie economie afgerond in Groningen. Daarna ben ik mijn loopbaan in de financiële dienstverlening gestart bij FBTO en Achmea waar ik verschillende functies heb bekleed. Ik ben uiteindelijk van Groningen, via Leeuwarden in 1999 in Utrecht terecht gekomen.

Ik zie altijd al verbeterpunten in de financiële dienstverlening; ik neem niet zomaar genoegen met dat iets is zoals het is en wil daarbij het beste voor de klant. Met creatieve ideeën kom je een heel eind weet ik uit ervaring en dit is mede de reden geweest om in 2000 als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. 

In juni van dit jaar werd de overname van het crowdfundplatform All4funding afgerond. Een mooie kans en een aanvulling binnen mijn bestaande bedrijven. Persoonlijk heb ik veel ervaring met crowdfundplatforms. Ik financier al vanaf 2015 een groot deel van mijn vastgoed en overname van verzekeringsportefeuilles via crowdfundplatforms. Hierdoor ben ik zeer enthousiast geraakt over deze wijze van financieren en de mogelijkheden die het voor zowel ondernemers en investeerders biedt. Ik heb ook gezien waar er verbeteringen in de processen bij de platforms mogelijk zijn. 

All4funding heeft de ambitie om het meest toegankelijke en klantvriendelijke platform van Nederland te worden. Voor ondernemers betekent het dat financieringen vanaf € 25.000,- mogelijk zijn. Investeerders kunnen vanaf € 100,- meevoelen wat het betekent om een bijdrage te leveren aan een onderneming. Zo zullen ondernemers van ons binnen 48 uur horen of hun financieringsaanvraag toegekend wordt, investeerders zullen stipt op tijd hun rente en aflossing ontvangen. Zelfs als de ondernemer te laat is met betalen. Daar staat All4funding voor garant!

Zo wordt sparen weer leuk!

Laatste nieuws

Alle nieuwsberichten

All4Funding nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom All4Funding? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Door je aan te melden ga je akkoord met ons privacybeleid.

Naar aanmeldformulier