Crowdfunding, het nieuwe sparen

Crowdfunding, het nieuwe sparen

Sparen. Volgens de Dikke van Dale betekent het onder andere: overhouden door zuinig te zijn.

Ook een mooie omschrijving: een manier van omgaan met bezittingen waarbij men iets apart houdt in plaats van het weg of uit te geven zoals waardebonnen, spaarzegels, geld. Dit met doel het later in te wisselen voor iets waardevols. Een paar maanden geleden publiceerde het Financieel dagblad een artikel waaruit blijkt dat sinds het aanbreken van de coronacrisis wij Nederlanders een recordbedrag gespaard hebben. Cijfers van de ING tonen aan dat per huishouden gemiddeld € 6.500 extra opzij is gezet. 80% van de Nederlanders spaart. Financiële experts raden aan om tussen de 6 en 12 maandsalarissen apart te houden voor als er zich onverwachte, grotere en noodzakelijke uitgaven zich voordoen.

Check https://lnkd.in/gPK6Ffbc voor een persoonlijke berekening.

De helft van de spaarders heeft meer dan de wenselijke financiële buffer achter de hand.Dat klinkt goed. Maar laten we eerlijk zijn, sparen levert tegenwoordig lang niet zo veel meer op als vroeger. Sterker nog, de echt zuinige Nederlander moet zelfs negatieve rente betalen aan de bank voor het opzij gezette geld!

Tijd voor actie dus! Tijd voor crowdfunding! Tijd voor All4funding!

Wil jij (startende) ondernemers steunen met hun initiatieven met tegelijkertijd voor jou de kans een mooi rendement te behalen? Wij bieden ondernemers en vastgoedinvesteerders bedrijfsleningen aan om hun droom waar te maken. Al vanaf een inleg van € 100 euro kun je een gemiddeld rendement van minimaal 4,7% behalen.

Doordat de banken tegenwoordig vanwege het verhoogde kredietrisico steeds minder krediet verstrekken aan de MKB-er met een financieringsbehoefte is de vraag naar alternatieven groot.

Het is niet voor niets dat de crowdfundingmarkt zo booming is: geschat wordt dat dit jaar in Nederland voor het eerst de half miljard aan financieringen middels crowdfunding gehaald wordt.

Jij kunt daar aan meedoen: help de ondernemer zijn droom te verwezenlijken en zorg op deze manier voor meer rendement op je spaargeld dan bij de bank!

Houd onze site en sociale media in de gaten, het duurt niet lang meer voor het eerste project geplaatst gaat worden.

 

All4funding, zo wordt sparen weer leuk!

Laatste nieuws

Alle nieuwsberichten

All4Funding nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom All4Funding? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Door je aan te melden ga je akkoord met ons privacybeleid.

Naar aanmeldformulier